Αναθεώρηση Συντάγματος .. Αναθεωρείστε και το εισόδημά σας

5D54A10CDAD997FD948B547A1AB594F1

Θεωρώ ότι είμαι στην κατηγορία των Ελλήνων που έχουν μάθει, πρώτα να βλέπουν μετά ν ακούνε και στο τέλος να κατανοούν αφού το ζήσουν πρώτα .

Έχω δεχθεί στο πετσί μου τα πάντα μέχρι σήμερα που καλώς η κακώς έγιναν εξ αιτίας των εκάστοτε κυβερνώντων .

Δεν πανηγύρισα ποτέ σε Πλατείες ούτε περίμενα στην σειρά σε κάποιο Πολιτικό γραφείο για ένα μικρό η μεγάλο Ρουσφέτι .

Ένας απλός Έλλην πολίτης  είμαι που απλά τόσα χρόνια γέμιζα με τα βέλη σας το πέτσινο τομάρι μου  .

Σήμερα όμως με σεβασμό και στην αξιοπρέπεια μου αλλά και στην Σημερινή κατάσταση της Πατρίδος μας σας στέλνω τα βέλη που μου ρίχνατε τόσα χρόνια μ ένα σημείωμα που γράφει σ απλά Ελληνικά <<Για στριμωχθείτε και εσείς λίγο ….>>.

Κύριε Πρωθυπουργέ σήμερα βρίσκομαι ακριβώς στο σημείο του ακούω και βλέπω  θα ήθελα λοιπόν ν ακούσετε αυτά που θα αναφέρω ώστε να κατανοήσω ζώντας αυτά που εξαγγείλατε , συμφωνώ απόλυτα με τις κινήσεις που κάνετε και σε πόσο δύσκολη θέση βρεθήκατε .

Υπογράψατε μια συμφωνία που στόχος είναι ν ανακάμψει αυτός ο Τόπος, και πάτε να εφαρμόσετε δυστυχώς ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που τελικά έχει  αποδέκτες τους Έλληνες πολίτες.

Να το δεχθώ χωρίς να συμμερίζομαι απόλυτα και την άποψη ( μαζί τα φάγαμε) που είπαν κάποιοι στο παρελθόν, και τώρα τα πληρώνουμε μόνο εμείς και όχι αυτοί που έφεραν την Πατρίδα μας σ αυτό το χάλι .

Δεν είμαι Οικονομολόγος , ένας απλός ταλαιπωρημένος Έλληνας  είμαι αλλά σας στέλνω αυτά τα βέλη με κοινοποίηση σ όλους όσους πολιτεύθηκαν και Κυβέρνησαν αυτό τον Τόπο .

Εσείς πιστεύω ότι έχετε την δυνατότητα να το πράξετε όσο και να σκούξουν κάποιοι Φιλέλληνες που μας Κυβέρνησαν , ακόμη και αυτοί  που δεν είναι τώρα Βουλευτές .

Αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν κάνατε τίποτα απ αυτά που υποσχεθήκατε είτε γιατί δεν διαχειριστήκατε καλά η απλά δεν βγήκατε να πείτε στον Λαό την μοναδική αλήθεια  ότι όταν έχουν βάλει την υπογραφή τους κάποιοι δέσμευσαν και τους υπόλοιπους για πάντα .

Δυστυχώς φτάσαμε ως Έλληνες μόνο να χρωστάμε και να μην έχουμε ούτε αέρα ν αναπνεύσουμε .

Προτείνω λοιπόν, και να επαναλάβω για μία ακόμη φορά .

 

  1. Μειώστε τον Βουλευτική αμοιβή στα 3000 ευρώ
  2. Καταργήστε τα Βουλευτικά Προνόμια που επιβαρύνουν τον Κρατικό προϋπολογισμό
  3. Μειώστε τις αποδοχές Πολιτειακών <<Αρχόντων >>
  4. Μειώστε το Προσωπικό της Βουλής όσο αντεργατικό και αν ακούγετε και πείστε και την Προεδρία της Δημοκρατίας να το κάνει.
  5. Μειώστε όσο Προσωπικό δεν χρειάζεται στους Δήμους η Κοινότητες και χρησιμοποιήστε το κάπου αλλού παραγωγικά .
  6. Τέλος μειώστε τις κρατικές Δαπάνες υπευθύνων ( Αυτοκίνητα με πορτοκαλί πινακίδες και άλλα πολλά )

 

Να είστε σίγουρος ότι τα έξη σημεία βέλη που σας στέλνω θα σας εξοικονομήσουν τουλάχιστον ανά Μήνα  2 δις Ευρώ .

Συνεπώς τουλάχιστον  20 -24 δις Ευρώ τον Χρόνο .

Σίγουρα πολλούς θα τους πειράξει και θα τους Πονέσει πολύ, όμως καλά θα κάνουν να καταλάβουν ότι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΙΣΟΤΗΤΑ και όχι πλήρωνε εσύ Πολίτη για να Κυβερνώ εγώ .

Η Δημοκρατία στηρίχθηκε δημιουργήθηκε και εφαρμόστηκε από τον Λαό και όχι από τους εκάστοτε Κυβερνώντες κύριε Πρωθυπουργέ και κύριοι που εκλεχτήκατε για το Ύψιστο λειτούργημα που πρέπει να πράξετε μέσα στην Βουλή και τους Κυβερνητικούς  θώκους που κατέχετε κατά  καιρούς .

Σηκώστε το ανάστημά σας και μειώστε τα έσοδα σας …….

Οι  Έλληνες χρειάζονται άτομα να τους εκπροσωπούν και όχι Υπαλλήλους με προνόμια .

 

Με εκτίμηση και σεβασμό στην Δημοκρατία & στο Σύνταγμα

 

Αρζόγλου  Χαράλαμπος

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: