Γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα .

is

 

Τελικά οι παροιμίες βγαίνουν πάντα αληθινές ,και γιατί να μην είναι αφού είναι από παθήματα και μαθήματα της ίδιας της ζωής .
Παρακολουθώ , αν και με κουράζει τις ειδήσεις για να έχω μια σφαιρική άποψη αυτών που συμβαίνουν ειδικά στη πατρίδα μας .
Ένας δάσκαλος της Δημοσιογραφίας είχε πει ( δουλειά μας είναι η ανάδειξη των γεγονότων και όχι των προσώπων ) .
Παρακολουθώντας λοιπόν τις ειδήσεις η αν θέλετε τα λεγόμενα <πάνελ> προσπαθώ περισσότερο να καταλάβω το γεγονός και όχι τα λεγόμενα του κάθε ομιλούντος .
Είναι σίγουρο ότι εάν το προσπαθήσετε τότε oι σκέψεις αλλά και οι αποφάσεις που θα παίρναμε για αυτήν την Πατρίδα εμείς οι απλοί Ιθαγενείς θα ήταν ποιο σωστές και μετά δεν θα κτυπάγαμε το κεφάλι μας επάνω στα χαράτσια η τους φόρους και στις μειώσεις των μισθών και των Συλλογικών συμβάσεων .
Απλά και μόνο γιατί θα αποφασίζαμε και θα ψηφίζαμε για το καλό της Πατρίδας μας και όχι για το καλό αυτών που εκλέγουμε δίνοντας ψήφο σε πανελίστες που το μόνο που ασχολούνται είναι να σώσουν την Πατρίδα από τα χρέη που αυτοί δημιούργησαν και πρέπει να τα πληρώνουμε εμείς .
Όσοι καταλάβατε , καταλάβατε για ποιο γεγονός μιλάω , εγώ απλά θα σας επαναλάβω την παροιμία . ( Γάιδαροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα ) αφού το σανό δεν το άφησαν να το φάει ο γάιδαρος αυτού του αχυρώνα το έφαγαν καλά -καλά αυτοί .
Κλείνοντας να σας πω ότι εγώ μπορεί να τρώω σανό γιατί δεν μου έχετε αφήσει τίποτα άλλο αλλά εεεεεε!!!!!!!!
Κουτόχορτο ούτε έφαγα ποτέ ούτε θα φάω ποτέ για να εξηγούμεθα .
Καταλάβατε Γάιδαροι;
Σας ξανά ρωτάω καταλάβατε;

A.X

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: