Ελλάδα .. Χώρα Δημοκρατίας και Ελευθερίας .

Δεν ήθελα ποτέ να κλείσω το 2017 ακουμπώντας το πληκτρολόγιο για να γράψω και να εκφράσω τις απόψεις μου μέσα από αυτές τις γραμμές.
Τα γεγονότα όμως τρέχουν και οι εκπλήξεις μ αφήνουν με το στόμα ανοικτό μην μπορώντας να αρθρώσει λέξη .
Καυχιόμαστε οι Έλληνες ότι διδάξαμε την Δημοκρατία και την Ελευθερία στον Κόσμο .
Καυχιόμαστε για τους Αγώνες μας και το αίμα μας που έχει γράψει τις σελίδες της Ιστορίας μας .
Αγώνες ,μάχες ,αίμα προγόνων αλλά και τώρα τελευταία σύγχρονων Ελλήνων τα διαγράφεται μουντζουρώνοντας μ αποφάσεις εκατέρωθεν πολιτικών ιδεών και μας βυθίζετε στην ανυπαρξία .
Για να τα βάλουμε στην σειρά μη θεωρηθώ και αιθεροβάμων .
1. Για ποια Ελευθερία μιλάμε όταν η Πατρίδα μας είναι εδώ και χρόνια υπό οικονομική και όχι μόνο κατοχή.
2. Για ποια Δημοκρατία μιλάμε όταν αυτή την στιγμή αποφασίζονται θέματα εις βάρος των Ελλήνων χωρίς αφενός να φταίνε οι Έλληνες και αφετέρου ότι αποφασίζεται δεν είναι αποφάσεις Ελληνικών Κυβερνήσεων αλλά ξένων, αυτό αποδεικνύει παράλληλα ότι ισχύει ότι είμαστε κατεχόμενο Κράτος .
3. ΟΙ πρόγονοι έδωσαν αίμα για να ελευθερωθούμε από 400 χρόνια σκλαβιάς και φτάσαμε στο σημείο να μας απειλούν Τουρκοφασίστες ( Ερντογάν & σία) και εσείς να κάθεστε και να ανέχεστε να μας απειλούν και εσείς να χαζεύετε μιλώντας για κεκτημένα όταν αυτοί κοντεύουν σαν την φρεγάτα τους να μπουν στον Πειραιά .
4. Ρε ξυπνάτε η Μακεδονία είναι μία και μοναδική δεν είναι ένα απλό όνομα είναι μία Ιστορία δεν υπάρχουν σύνθετα ονόματα ούτε Ιστορίες σύνθετες , έχεις και τον άλλο και κάλεσε τον Σκοπιανό ν αλλάξουνε τον χρόνο μαζί .. όπως πάει θα μας αλλάξουν και εσώρουχα στο τέλος και όποιος κατάλαβε -κατάλαβε .
5. Και για ν ολοκληρώσω αυτόν τον επίλογο θα σας πω ότι εάν νομίζετε ότι θα σώσετε όλοι εσείς την Ελλάδα που έχετε Κυβερνήσει και όσοι Κυβερνάτε τώρα τρώγοντας ζωντανούς τους Έλληνες με φόρους και χαράτσια που δεν ευθύνονται οι Έλληνες γι αυτά που κάποιοι έφαγαν η κακοδιαχειρίστηκαν ,Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!! < Ελλάδα χωρίς Έλληνες δεν μπορεί να υπάρξει > Έκτος αν μείνουν μόνο τα Λαμόγια .
Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω αποχαιρετώντας το 2017 αλλά να σας ενημερώσω ότι το 2018 θα δώσω πρώτα το αίμα μου και μετά θα το ρουφήξετε .
Δεν φόρεσα ποτέ κουκούλα ούτε έχω πειράξει κανέναν και δεν ανήκω σε κανένα κόμμα .
Δεν προσμένω από κανένα τίποτα και δεν χρωστάω και σε κανένα .
Γεννήθηκα Έλληνας και θέλω να πεθάνω όταν έρθει η ώρα μου περήφανος έστω και πένης αλλά Έλληνας που θα έχει τιμήσει την Ιστορία της Πατρίδας του .

Με εκτίμηση και σεβασμό
Στην Αληθινή Δημοκρατία και Ελευθερία σκέψης και λόγου .

Αρζόγλου Χάρης .

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: