«Εχθροπραξίες» μεταξύ Καμίνη και Θεοδωράκη

78318cedbe312ada3e25daf6ec57ba0b

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στην Κεντροαριστερά, καθώς οι υποψήφιοι οδεύουν προς τις κάλπες της 12ης Νοεμβρίου. Ο Γιώργος Καμίνης άφησε αιχμές κατά του Σταύρου Θεοδωράκη για το επικοινωνιακό – life style προφίλ του. Στην αντιπαράθεση μπήκε σφήνα και ο Γιάννης Μανιάτης.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ανέφερε πως ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν μπορεί να ηγηθεί μιας παράταξης «γιατί δεν ηγείσαι εδώ πέρα με κύριο προσόν το life style και την εικόνα. Πρέπει να έχεις ένα βαθύ περιεχόμενο από κάτω, πρέπει να υπάρχει ένα υπόστρωμα όπου να μιλάμε για την ουσία των πραγμάτων».

Αμεση ήταν η απάντηση από την πλευρά του Ποταμιού. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Με θλίψη ακούσαμε τον κ. Καμίνη να επιτίθεται στον Σταύρο Θεοδωράκη, λέγοντας ότι στηρίζεται μόνο στην εικόνα του και το life style, κατηγορία δανεισμένη από τη λασποθήκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την εποχή που ιδρύθηκε “Το Ποτάμι”».

«Λυπούμαστε γιατί με τις ανυπόστατες κατηγορίες του δεν προσβάλει μόνο τον Σταύρο Θεοδωράκη αλλά και τα μέλη και τα στελέχη του Ποταμιού που στήριξαν στα δύσκολα τον κ. Καμίνη» τονίζει Το Ποτάμι και προσθέτει ότι «εμείς θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και δεν θα μπούμε σε λασπομαχία».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μανιάτης με ανάρτησή του επέκρινε τη δήλωση Καμίνη, λέγοντας: «Το σχόλιο περί lifestyle για τον Σταύρο Θεοδωράκη είναι ανεπίτρεπτο για τον Γιώργο Καμίνη. Ας συγκρουστούμε για θέσεις!»

in.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: