Με συννεφιά και βροχές η Καθαρά Δευτέρα

803277ba3e7416d66d700542b13c09df

 

Αθήνα
Ο άνεμος θα είναι καλός τη Δευτέρα για το πέταγμα του χαρταετού, όμως στις περισσότερες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και βροχερός.

Αναλυτικές προβλέψεις στο weather.in.gr.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα. Άνεμος βορειοανατολικός 3 με 4 μποφόρ, θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.

Και στη Θεσσαλονίκη αναμένεται συννεφιά και ασθενείς τοπικές βροχές. Μεταβλητοί άνεμοι 3-4 μποφόρ, θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς.

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις τοπικά αυξημένες και πιθανότητα ασθενών βροχών. Μεταβλητοί άνεμοι 3-4 μποφόρ και θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς. Στη Δυτική Μακεδονία θα είναι πάντως 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο επίσης αναμένονται τοπικές νεφώσεις και πιθανώς ασθενείς βροχές. Άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ, που όμως θα εξασθενήσουν και να γίνουν βορειοδυτικοί. Θερμοκρασία από 9 έως 19 βαθμούς και στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, η ΕΜΥ προβλέπει συννεφιά και ασθενείς βροχές που θα σταματήσουν το απόγευμα, Άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Θερμοκρασία 8-19 βαθμοί.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στα νότια, όπου δεν αποκλείονται και οι καταιγίδες. Άνεμοι ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις και ασθενείς βροχές, κυρίως στα Δωδεκάνησα όπου υπάρχει και πιθανότητα καταιγίδων. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ, θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
Newsroom ΔΟΛ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: