Μη κρατάτε σήμερα ομπρέλες ..

220px-Kasa0078Rom,_Vatikan,_Basilika_St._Peter,_Die_Taube_des_Heiligen_Geistes_(Cathedra_Petri,_Bernini)

Σήμερα είναι του Αγίου Πνεύματος ,ας ρίξουμε μία ματιά τι είναι και τι σημαίνει.

Σύμφωνα πάντα με τη χριστιανική διδασκαλία , το Άγιο Πνεύμα είναι μία από τις τρεις υποστάσεις ή πρόσωπα της Αγίας Τριάδας, δηλαδή του ενός και μοναδικού Θεού, ομοούσιο (δηλαδή μοιράζεται την ίδια ουσία-ύπαρξη) με τον Πατέρα και τον Υιό. Επομένως το `Άγιο Πνεύμα είναι Θεός, που «συμπροσκυνείται και συνδοξάζεται» με τον Πατέρα και τον Υιό.

Με αυτή τη βάση, μία ιδιότητα του Αγίου Πνεύματος που αναφέρεται συχνά στην Αγία Γραφή είναι ότι αποτελεί τη θεία δύναμη που ενέπνευσε τους προφήτες  να προφητεύσουν τη γέννηση του Ιησού Χριστού και τα Πάθη του. Εντονότερα ωστόσο παρουσιάζεται το Πνεύμα του Θεού στην Καινή Διαθήκη: Κατά τη Βάπτιση του Χριστού, όπου εμφανίζεται με τη μορφή περιστεριού , ενώ συγχρόνως ακούγεται η φωνή του Θεού-Πατέρα (Θεοφάνια), αλλά και στην Πεντηκοστή  ως μία «Θεία Ενέργεια» που εμπνέει τους μαθητές του Χριστού να μιλούν διάφορες γλώσσες. Από τον Ιησού Χριστό το `Άγιον Πνεύμα αποκαλείται και Παράκλητος.

Και αφού μιλήσαμε για Θρησκευτικά  ας πάμε και παρακάτω δίνοντας μια συμβουλή σ όλους όσους αποφάσισαν και αποφασίζουν Κυβερνώντας αυτήν την Πατρίδα .

<< Μη κρατάτε σήμερα ομπρέλες ..>> για ένα και μοναδικό λόγο .

Εάν αποφασίσει ο Ύψιστος να στείλει το Άγιο Πνεύμα  μην κρατάτε ομπρέλες  μπας και σας έρθει η Επιφοίτηση και νιώσετε το τι περνάμε εμείς οι Έλληνες από τις εξυπνάδες σας για να σώσετε την Πατρίδα μας κατακρεουργώντας εμάς τους Έλληνες .

Γιατί Ελλάδα χωρίς Έλληνες δεν γίνεται ,καταλάβατε ;

 

Χ.Α

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: