Οι αναπληρωτές φίλοι μας και η βαλίτσα !

 

14222335_10210604051046308_1255697402718557493_n

 

Οι αναπληρωτές φίλοι μας είναι σε άλλο επίπεδο !!

Είναι δυο φορές το χρόνο με 2  βαλίτσες στο χέρι. <<Η καλύτερη φίλη τους!!>>

Η πρώτη ( Βαλίτσα) η φευγάτη δεν μπορεί κανείς να μπει στο τρυπάκι αυτό εάν δεν είναι αναπληρωτής.

Παίρνει ότι παίρνει μέσα ( η Βαλίτσα) χωρίς να σε νοιάζει τι έχεις βάλει μέσα απλά πρέπει να την γεμίσεις και να φύγεις για άλλες γειτονιές άλλα μέρη  που κανέναν δεν ξέρεις και κανείς δεν σε ξέρει.

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια είναι έτοιμη η βαλίτσα από τα μέσα Αυγούστου σχεδόν, με την σκέψη μας βέβαια, την κοιτάνε και η σκέψης βγαίνουν θέλουν δεν

Θέλουν, που θα πάμε πάλι που θα μείνουμε ποιους θα βρούμε πως θα πάμε τι θα συναντήσουμε;

Είναι η πρώτη βαλίτσα η οποία σε στηρίζει στα πρώτα βήματα μέχρι να κατασταλάξεις εκεί που τελικά έπεσε ο κλήρος στην περιοχή της πρόσληψης, που κυκλοφορείς  σαν την εξωγήινη μέχρι να σβήσει το πρώτο φως στο δωμάτιο που τελικά μένεις για τους υπόλοιπου μήνες.

Η δεύτερη ( Βαλίτσα) η ασήκωτη !! Γεμάτη από το Ιστορικό της χρονιάς που πέρασε, χαρές πίκρες δάκρυα γέλια με ότι αυτό συνεπάγεται. Κανείς δεν ξέρει όσα ξέρει αυτή η βαλίτσα, δεν είναι το στήριγμα σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει αλλά αυτή ξέρει, εκεί μέσα έχεις βάλει τους μήνες που πέρασες με ότι όνειρα έκανες με ότι λέξεις είπες με όλες σου τις σκέψεις, απλά αυτή ξέρει!!

Το ότι η φίλοι αναπληρωτές μαθαίνουν τελευταία στιγμή που θα πάνε είναι άλλη μια τραγική ιστορία.

Μια φίλη μου,  μου  είπε, (φέτος το μάθαμε την τετάρτη ξημερώματα στις 2 κ έπρεπε να παρουσιαστούμε το πρωί δηλ σε 7 ώρες μέσα!!!  Πανελλαδικά…  και από Πτολεμαΐδα έπρεπε να πάει Κέρκυρα!!)

Τα τελευταία χρόνια το μαθαίνουμε τελευταία στιγμή…

Κ γράψε πως είμαστε φορτωμένοι με όλο το βιός μας κ τα παιδιά κ γυρνάμε έτσι με τα αυτοκίνητα κάνα δυο τρεις μέρες μέχρι να μας τοποθετήσουν)

Η φωτογραφία είναι από την φίλη μου την Ρουμπίνη  νηπιαγωγός που χαριτολογώντας λέει επίσης:

Κ συνεχίζω ..κ προς επίδοξους κλέφτες.. αυτό είναι το βιός μου… Και για την ιστορία έχει μαζί της και 2 παιδιά το ένα δημοτικό και το άλλο ούτε καν νήπιο.

 

 

Αστέριος Σαλτζίδης 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: