Συγχαρητήρια του Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη στον Δημήτρη Χριστόπουλο για την εκλογή του στην προεδρία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

Τα συγχαρητήρια του προς τον Δημήτρη Χριστόπουλο,  για την εκλογή του στην προεδρία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (FIDH) εκφράζει με δήλωση  του ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος στο συγχαρητήριο τηλεγράφημα του, η εκλογή αυτή, πέραν του ισχυρού συμβολισμού της για την Ελλάδα, επιβραβεύει τη στράτευση του κ. Χριστόπουλου ως πολιτικού επιστήμονα αλλά και ως ενεργού μέλους της κοινωνίας των πολιτών, στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με ιδιαίτερη συμβολή και παρέμβαση στα θέματα μεταναστευτικής πολιτικής και ένταξης, θέματα για τα οποία έχουμε την τύχη να συνεργαζόμαστε.  Εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στον δύσκολο αγώνα κατά των διευρυνόμενων ανισοτήτων και υπέρ ενός δικαιότερου κόσμου.

 

(Λεζάντα φωτογραφίας: δεξιά ο κ. Δημήτρης Χριστόπουλος, ομιλητής στην εκδήλωση “Ποια ιθαγένεια για τα παιδιά των μεταναστών” που διοργάνωσε το 2013 το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου).

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: