Συγχαρητήρια του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του για καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία εκφράζει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης προς τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Αναλυτικά, το μήνυμα:
«Σήμερα ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο οι προσπάθειες σας για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Δώσατε με επιτυχία την «πρώτη μάχη» της ζωής σας κι αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να πορευτείτε σε νέους δρόμους γνώσης. Εύχομαι από καρδιάς οι σπουδές στις σχολές που επιλέξατε και η ένταξη σας στο ακαδημαϊκό περιβάλλον, να σας ανοίξουν νέους δρόμους και ορίζοντες για τη ζωή και το μέλλον σας.
Όμως ο δρόμος της προόδου και της προσωπικής εξέλιξης δεν περνά μόνο μέσα από την ακαδημαϊκή εκπαίδευση. Για όσες και όσους δεν επιτύχατε τους στόχους τους, εύχομαι και προτρέπω να συνεχίσετε να προσπαθείτε, να αναζητείτε ευκαιρίες και δρόμους εκπλήρωσης των ονείρων σας. Ως δημοτική αρχή, όπως και τα προηγούμενα χρόνια που μαθητεύσατε στα σχολεία της πόλης μας, θα είμαστε στο πλάι όλων των νέων μας, αρωγοί και συμπαραστάτες».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: