Ως πότε ρε καραγκιόζηδες παλληκάρια ;

27345417_ev_poreia_grigoropoulos38389-limghandler

 

 

Ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του το 2008 .
Ας δούμε το Ιστορικό αυτού του γεγονότος τιμώντας έτσι την Μνήμη του Αλέξανδρου .
Οι ταραχές του Δεκεμβρίου 2008 υπήρξαν μια σειρά πανελλαδικής εμβέλειας ταραχών, οι οποίες ακολούθησαν το συμβάν της δολοφονίας του δεκαπεντάχρονου Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου από ειδικό φρουρό της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι ταραχές έλαβαν μεγάλη έκταση, ώστε χαρακτηρίσθηκαν από μερίδα του τύπου και των πολιτικών κομμάτων ακόμη και ως εξέγερση.
Ο πραγματικός χαρακτήρας των γεγονότων έγινε αντικείμενο πολιτικής και κοινωνικής τριβής και διχογνωμιών σχετικά με τη φύση και τα αίτιά τους.
Η δολοφονία του νεαρού μαθητή το βράδυ του Σαββάτου της 6ης Δεκεμβρίου 2008 στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσε αντιδράσεις από πολίτες σε όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις, όπως την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά, τα Ιωάννινα, την Πάτρα, το Ηράκλειο, τα Χανιά, την Κομοτηνή, τον Βόλο, τη Ρόδο, τη Μυτιλήνη, την Κέρκυρα και το Αγρίνιο.
Πορείες διαμαρτυρίας, που διοργανώθηκαν το ίδιο βράδυ του περιστατικού και την επομένη, οδήγησαν σε μεγάλες υλικές καταστροφές γραφείων, καταστημάτων, δημοσίων και ιδιωτικών κτηρίων. Οι μεγαλύτερες καταστροφές σημειώθηκαν στην Αθήνα.
Το να τιμάμε τον άδικο χαμό αυτού του νέου κάθε χρόνο είναι σωστό και δίκαιο αν και δεν φέρνουμε πίσω στην ζωή αυτό το νέο παιδί .
Τον κρατάμε στην μνήμη μας και κλείνουμε το γόνυ ευλαβικά στην μνήμη του και στον άδικο χαμό του .
Όμως κάποιοι κάθε χρόνο καταστρέφουν και καίνε περιουσίες δημιουργώντας τι;
Έχουν περάσει 8 χρόνια και οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές συνεχίζονται από μία χούφτα κουκουλοφόρα ρεμάλια κατά την προσωπική πάντα γνώμη μου .
Ρεμάλια που και σ άλλες περιπτώσεις όταν τους δίνετε η ευκαιρία καταστρέφουν και καίνε τα πάντα διαταράσσοντας την κοινωνική αλλά ειδικά σήμερα βασανισμένη Ελληνική Κοινωνία .
Καταστρέφετε τα πάντα και μετά καίτε και την Ελληνική Σημαία .
Ε δεν είστε ούτε Έλληνες ούτε επαναστάτες , καθίκια ανώμαλοι είστε και καταστροφείς .
Δεν ξέρω τι κάνει η Αστυνομία αλλά είμαι σίγουρος ότι πρέπει να γίνει κάτι ποιο δραστικό .
Μας φτάνουν οι φόροι ,τα χαράτσια και ότι άλλο μας ταλαιπωρεί , μας φτάνουν οι αποφάσεις των Ευρωπαίων δήθεν Φίλων μας .

27345484_img_20161206_135655-limghandler
Έχουμε και εσάς κουκουλοφόροι μασκαράδες που δεν έχετε ούτε το σθένος να βγάλετε την κουκούλα .
Για να βάλουμε μία τάξη στην ανωμαλία σας να σας πω ένα και σημαντικό .
Όσες φορές ξεσηκώθηκαν οι Έλληνες για επανάσταση για να αλλάξουν καταστάσεις το έκαναν περήφανα με ψηλά το κεφάλι και δεν έκρυβαν το πρόσωπο του σε κάθε αντίπαλο Ήθελαν ο εχθρός να τους βλέπει στα μάτια και εάν πεθάνουν η σκοτωθούν να φύγουν περήφανα από αυτόν τον κόσμο .
Εσείς ρε καθίκια ψευτάνδρες πίσω από μία κουκούλα τον φόβο σας και την ανανδρία σας κρύβετε και όχι την αντρειοσύνη σας .
Ακόμη και αυτό το αδικοχαμένο παιδί ,Ο Αλέξανδρος είμαι σίγουρος ότι μόνο αυτό δεν ζητά για να τιμήσουμε την Μνήμη του .
Άντε λοιπόν στον αγύριστο και πάρτε και τις κουκούλες σας μαζί .

Α.Χ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: