Άστε τον Πασά στην τρέλα του να μας πηδάει λεκτικώς .. και εσείς οι Ευρωπαίοι να του χαϊδεύετε την πλάτη σαν να μη συμβαίνει τίποτα .

 

Εδώ είναι Πειραιάς και δεν μασουλάμε συνέχεια Ποπ Κόρν ούτε στολιζόμαστε με φύκια για μεταξωτές κορδέλες .

Μπορεί στον Πειραιά να μη φοράμε την τιμημένη φουστανέλα του Τσολιά και να μην πω και τ άλλο που λένε αλλά προσέξτε γιατί άμα λύσουμε το ζωνάρι.. να σας θυμίσω ότι το Λιμάνι είναι βαθύ και στο πάτο του έχει Άγγλους  Γάλλους Πορτογάλους και μπόλικα Τούρκικα Φέσια  αλλά και Γερμανούς .

Αυτός ο Δημοκράτης Φασίστας Πασάς μας πηδάει λεκτικώς και μας φορτώνει Λαθρομετανάστες και ότι Τόν μπορείς να φανταστείς ,και τα δήθεν αξιόπιστα  Ευρωπαϊκά  Κανάλια σας μιλάνε με τα χειρότερα λόγια για την Ελλάδα .

Από πότε τολμάνε και μιλάνε τα οπίσθια για να μην πω και αλλιώς την λέξη όταν δεν θέλουν κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους όποιοι και να είναι.

Όταν ρε χασικλήδες του εγκεφάλου γιατί μόνο έτσι μπορώ να σας αποκαλώ γιατί φουμάρετε το ναρκωτικό της εξουσίας για τέτοιους  χασικλήδες σας χαρακτηρίζω για να εξηγούμεθα ..

Ρε Αποσβολωμένα  όταν τον αφήνετε να μιλά για γαλάζιες Πατρίδες, όταν εσείς έχετε κατακλέψει την Ελλάδα νωρίτερα με χίλιους τρόπους .

Να μην τους αραδιάσω γιατί θα γεμίσουμε τόμους με τα κατορθώματα  σας.

 

Μας λέτε ότι είμαστε τα σύνορα της Ευρώπης σας,  λάθος στην πραγματικότητα μας δίνετε αυτήν την καραμέλα και μας κτυπάτε εγκάρδια στην πλάτη και μας βάζετε να σκύβουμε να μαζεύουμε τα κολοσκουπίδια σας  και ανθρώπινες καταρρακωμένες ανθρώπινες ψυχές που από τους δικούς συμφεροντολογικούς πολέμους  κάνετε .

 

Ακούστε λοιπόν για να τελειώνουμε  ..

  1. Οι γνήσιοι Πειραιώτες δεν σκύβουν να πιάσουν το σαπούνι  και πολύ περισσότερο τα σκουπίδια δεν τα πετάμε κάτω γιατί έχουμε μια πόλη καθαρή και Δήμαρχο μάγκα .
  2. Αλλά να σας το ξαναπώ μια φορά ακόμη ο Πάτος του Λιμανιού είναι γεμάτος από Τούρκικα φέσια και άλλες διάφορες Λατσιόνες .

 

Όσο αφορά για σένα δημοκράτη Φασίστα Τσαρλατάνο άμε στο γέρο διάολο και ακόμη παραπέρα .

Ακούς ρε ανώμαλε ; Εδώ είναι Πειραιάς και το Λιμάνι είναι βαθύ εκτός εάν είσαι καλός βουτηχτής  και θέλεις να βουτήξεις  για να πάς στον πάτο μόνος σου.

 

Άντε λοιπόν στον γέρο Διάολο και κόψε την νόσο της <<      Μαλακίας   >>

Εμάς το λέει και η θρησκεία μας << Πάσα Νόσο και πάσα Μαλακία >>

 

Με σεβασμό και εκτίμηση

Π.Π ( palios Pireotis)

 

https://www.dailytvradio.gr

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: