Χυλόπιτα .. ποια χυλόπιτα.

Χμ ενόψει πολλών τρελών ιστοριών εν μέσου καύσωνα  και κούρασης, και ξαπλωμένος σε μια παραλία χύμα στο χώμα, μου έρχεται μήνυμα, ει μην ξεχάσεις το άρθρο σου!!

Δίπλα μου μια ομάδα ενός συλλόγου που έκαναν κάτι αεροπλανικά, και έπη 2 ώρες χτυπιότανε στην άμμο , αλλά μπάνιο δεννννννν…… Γιογκακιδες ….

Μπλα μπλα λοιπόν τσιμπάω μια κοπελιά  και ένα τυπάκο …. Θέλω μια ιστορία σας, τους λέω καλοκαιρινή πρέπει να γράψω κάτι μέχρι αύριο………….

Η ποιο έτσι της παρέας μου λέει , είσαι τύπου κίτρινος φυλλάδας…… όχι της λέω blogger είμαι ………………… για πες μου λέει….. όχι εσύ πες της λέω , και μας έπιασαν τα γέλια.

Τελικά πήρα 2 ιστορίες…..

Η Νεφέλη  τα ονόματα τυχαία ε!! Ιστορία πρώτη.

Ήμουν 20 ετών ( 22 Τώρα) και αρκετά ντροπαλή και μαζεμένη. Είχαμε βγει σε ένα  μπαράκι στην Σκιάθο  με τις τότε φίλες μου για πρώτη φορά διακοπές μόνη μου

Γυρνάω στο μπαρ και βλέπω ένα αγόρι που τότε μου φάνηκε ντι καπριο και βάλε στα νιάτα του. Αποφάσισα να πάω να του μιλήσω.

Παραγγείλαμε μια γύρα σφηνάκια να πιούμε για να πάρω θάρρος. Έγραψα το τηλέφωνο μου σε ένα χαρτάκι και πάω στο bar. Τον φωνάζω και όλο χαμόγελο ζητάω ένα ποτό πάει να μου το δώσει και απλώνω το χέρι μου.

Με λένε Νεφέλη του λέω. Και του δίνω το χαρτάκι και φεύγω… Καθώς απομακρύνομαι γυρνάω να τον ξαναδώ και τι βλέπω; να πετάει το χαρτάκι μου στον κάδο..

Μπουχου χου… Βασικά ούτε που στεναχωρήθηκα. Γύρισα στο τραπέζι και ξεκαρδιστήκαμε.

Χυλόπιτα δέκα δευτερολέπτων ………….Τρελή φάση αυτό γράψε…….

Next…..

Ο Αλεξ τα ονόματα τυχαία ε!! Ιστορία δεύτερη.

Μιας και είπε για χυλόπιτα έχω και εγώ ένα ωραίο!!

Προ καιρού με φίλους είχαμε  πάει σε ένα μπαράκι  γνωστό για τα λάτιν πάρτι που διοργανώνει!

Εκείνη την ημέρα ήταν ιδιαίτερη καθώς η συγκεκριμένη βραδιά ήταν αφιερωμένη κυρίως στο αργεντίνικο τανγκο!

Όντος λοιπόν εκκολαπτόμενος Λατίνος εγώ (τρομάρα μου!!!), ξαφνικά εντοπίζω μια κοπέλα κολάσιμη κοντά στην πίστα, την οποία και ζήτησα για ένα αργεντίνικο τανγκο! \

Σκεπτόμενος και τα μετά χορού εποχή………….

Με το που σηκώνεται, την βλέπω ότι έχει μούτρα, με τα πολλά ξεκινάμε να χορεύουμε, και η διάθεση της χειροτέρευε (μάλλον την κόμπλαρα με τις χορευτικές μου  ικανότητες! Σε κάποια φάση μου λέει:

-Να σου πω, επειδή δεν καταλαβαίνω το πως με καθοδηγείς, άστο καλυτέρα, θα χορέψω με τον δάσκαλο μου!

Και λέγοντας αυτά, με παράτησε σύξυλο, πριν καν τελειώσει το κομμάτι!!!

Υ. Γ. : Δεν την κράζω την κοπέλα, στέκομαι μόνο στο κωμικό του πράγματος, στο να χορεύουν ζευγάρια στην πίστα κι εγώ να μένω σαν το άγαλμα, ποια χυλόπιταααααααααα χαχαχαχα

 

Μετά είπαμε για σορόπια……………..αλλά είναι ακατάλληλα  για δημόσια βλέμματα!!

 

Σε λίγες μέρες έρχεται φθινόπωρο να οργανωθούμε παιδιά!!

 

Σαλτζίδης  Αστέριος

 

http://www.dilytvradio.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: