ΙΣΧΥΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ/ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ/ΑΙΓΑΙΟΥ

 

Κάποιοι έχουν ξεφύγει δυστυχώς.

Δεν ξέρω εάν ακούσατε που μάλλον ακούσατε για την μήνυση που έγινε στον Πάτερ Αντώνιο.

Ενας χαμούλης έγινε και θα συνεχιστεί νομίζω ….

Είναι μακριά από τα δικά μου γραφόμενα και το στυλ μου, αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω είναι ενός φίλου του κ Δημήτρη, που όλα αυτά περί ΜΚΟ και ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ τον έφτασαν στο αμήν, και κάνει το παρακάτω σχόλιο στον πρ του λογαριασμό στο FB και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας ..

—————————————

Καλοί μου φίλοι, καλές μου φίλες παλιά, όταν ήμουνα στον παλιό Sky στην ομάδα Κακαουνάκη, έκανα ακραία επιθετική δημοσιογραφία. Ακραία, μέχρι το τέλος.

Τις δύο τελευταίες έρευνες τις είχα κάνει εδώ, στη Χίο. Ήταν οι υποθέσεις του τραγουδιστή Τόνη Μισυρλή που εξαφανίστηκε εν πλω στο ταξίδι με το καράβι της γραμμής προς τον Πειραιά, και των εμπρησμών στα Πατρικά, κοντά στην Παναγία τη Δάφνη.
Με τη συνεργασία ιδιωτικού αστυνομικού είχαμε βιντεοσκοπήσει, φωτογραφήσει τους εμπρηστές την ώρα της δράσης και είχαμε καταγράψει τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον εντολέα τους. Είχαμε παραδώσει το υλικό στον τότε Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Παπαθεμελή και ο παλιός Sky έπαιζε δύο εβδομάδες διαφημιστικό τρέιλερ με τίτλο “Εμπρησμοί: Αποκαλύπτουμε τους εμπρηστές της Χίου”.

. Επειδή το υλικό ήταν πολύ και σημαντικό θα το πρόβαλλαν σε δύο συνέχειες. Έπαιξε μόνο η πρώτη. Η δεύτερη μπήκε στο αρχείο και εξαφανίστηκε

Την επόμενη μέρα ο Παπαθεμελής αντικαταστάθηκε δεν ξανάγινε ποτέ υπουργός και από τις επόμενες εκλογές δεν μπήκε ποτέ στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Ο Κακαουνάκης πέθανε, εγώ απολύθηκα και συνεργάστηκα ως εξωτερικός συνεργάτης με τη “Ζούγκλα”

Μέσα σε ένα χρόνο πέθαναν και οι δύο δράστες των εμπρησμών που ήταν καταγραμμένοι στα βίντεο.
Τα τελευταία χρόνια έχω αλλάξει δημοσιογραφικά. Ασχολούμαι κυρίως με τοπική επικαιρότητα, τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μου.

Έχω αλλάξει και ως ανθρώπινος χαρακτήρας

Η εξέλιξη της υπόθεσης της επίθεσης εναντίον της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ/ΑΙΓΑΙΟΥ με έφερε στα όρια μου, με έκανε να αναθεωρήσω τη στάση . Θεωρώ πολύ ανήθικο στα πλαίσια επιχειρηματικών συμφερόντων να μη σέβεσαι φορείς που προσφέρουν τεράστιο κοινωνικό έργο, επειδή απουσιάζει το κράτος. Ήλθα σε επαφή με παλιούς μου συνεργάτες που ασχολούνται με τις ύποπτες δράσεις και δοσοληψίες των Μ.Κ.Ο και τις σχέσεις τους με Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κόμματα, φορείς, πολιτικούς και πολλούς άλλους.

Ο πάτερ Αντώνης, η Κιβωτός του Κόσμου είναι μεγάλο εμπόδιο στα εμπόριο τους, στα κέρδη τους.

Γι’ αυτό φροντίζουν να χρησιμοποιούν ΜΜΕ, κόμματα και ακραίες ομάδες που από την ανάγκη της επιβίωσης ή τη διάθεση πλουτισμού ή και ακόμη από ιδεοληψία μπαίνουν μπροστάρηδες και κάνουν τη βρώμικη δουλειά, με το αζημίωτο

Ωραιοποιούν τη δράση τους, επηρεάζουν και χρησιμοποιούν περιθωριακές ομάδες και κόμματα και θησαυρίζουν ως συνεταίροι. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία

Τα διακινούμενα ποσά είναι τεράστια, όπως και το θέμα. Αλλά έχουν κάνει λάθη. Θα τους ξετινάξουν δύο σοβαρές ομάδες που ήλθαν. Θα πάρει χρόνο αλλά θα έχει αποτελέσματα

Τώρα αρχίζουμε

 

Δημήτρης Μιωτέρης

Αστέριος Σαλτζίδης

 

https://www.dailytvradio.gr

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: