Ηθικοί ενεχυροδανειστές και ενεχυροδανειστήρια που δεν συνελήφθηκαν και δεν έχουν κλειστεί ακόμη φυλακή.

Μέγα θέμα των ημερών το παράνομο κύκλωμα με ενεχυροδανειστήριο με αλυσίδα καταστημάτων και παράνομη εξαγωγή χρυσού στην Τουρκία …

Να βάλουμε όμως και τα πράγματα σε μία λογική αλλά και σε ηθική σειρά γιατί δεν γίνεται να πιπιλάμε όλοι το δάκτυλό μας η απλά την ίδια καραμέλα που δεν λέει να λιώσει χρόνια τώρα .

  1. Απ ότι θυμάμαι και γνωρίζω αρκετά καλά, Ενεχυροδανειστήρια η όπως αλλιώς λέγονταν υπήρχαν από παλιά και σίγουρα δούλευαν με άδεια .

Για να ξεκαθαρίσουμε εξ αρχής κάτι ,δεν υποστηρίζω κλέφτες ούτε αυτούς που εκμεταλλεύονται τον πόνο και την αγωνία όσων ανθρώπων έχουν ανάγκη .

Γεγονός είναι ότι μόνοι μας πάμε όσοι πάμε σ αυτούς και ζητάμε ότι ζητάμε .

Επίσης δεν υποστηρίζω τους κλεπταποδόχους που μπορεί ίσως και να είναι και ενεχυροδανειστές όχι πάντα αλλά δεν αποκλείω και αυτήν την περίπτωση .

  1. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι πώς η Πολιτεία που τώρα συνέλαβε αυτό το κύκλωμα είχε δώσει την δυνατότητα σ αυτόν τον ένα να έχει 100 περίπου η τέλος πάντων όσα είχε σ όλη την Ελλάδα καταστήματα και να έχει τόσες διαφημίσεις και άπλετο τηλεοπτικό χρόνο .

Για να καταλάβω εάν δεν έχω υποπέσει σε σφάλμα πότε άνθησε αυτή η μπίζνα ;

Νομίζω από τον καιρό των μνημονίων έτσι δεν είναι ;

Τρέχαμε σαν τρελοί να δώσουμε κάτι πολύτιμο για να εξασφαλίσουμε λίγα χρήματα για να καλύψουμε υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν όχι γιατί είμαστε τζογαδόροι η χαρτοπαίχτες αλλά γιατί αλλάξατε την ζωή μας, και μην ξανακούσω την κουβέντα

<< μαζί τα φάγαμε >>.

Τίποτα δεν φάγαμε μαζί εκτός των μονίμων σε ειδικότητα ατόμων που ζούνε πολλά χρόνια εις βάρος του Λαού ανεξαρτήτου χρώματος και κόμματος.

Δεν θέλω να μακρηγορήσω γιατί δεν υπάρχει και λόγος θα κλείσω με μία παράγραφο που νομίζω ότι κρύβει όλη την αλήθεια .

Κάποιοι καμαρώνετε που συλλάβατε την σπείρα και οι άλλοι κατηγορείτε αυτούς που καμαρώνουν.

Έχω ερώτημα γι όλους σας ποιοι ευθύνονται για τα ενεχυροδανειστήρια που μας κάνατε και τρέχαμε για να μην μας κατασχέσετε ότι έχουμε και δεν έχουμε και κατά δεύτερο λόγο δεν ακούω τίποτα για τους Ευρωπαίους που σας ανάγκασαν να τα δημιουργήσετε και φάγανε όλα μας τα υπάρχοντα μετρητά και μη , και περισσότερο μας έφαγαν την Ιστορία μας και την αξιοπρέπεια .

Σ όλους εσάς λοιπόν μηδενός εξαιρουμένου μη κάνετε το λίκνο της Ελληνικής Δημοκρατία ( Βουλή ) ενεχυροδανειστήριο των ψεύτικων υποσχέσεων σας πρίν εκλεγείτε και μπείτε στην Βουλή .

Γιατί Αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια και όπως λέει και ο τίτλος των γραφομένων μου (Ηθικοί ενεχυροδανειστές και ενεχυροδανειστήρια που δεν συνελήφθηκαν και δεν έχουν κλείσει ακόμη .)

Χ.Α 

Με σεβασμό και εκτίμηση στην αξιοπρέπειά μου

 

https://www.dailytvradio.gr

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: