Καλωσορίζοντας τον Φεβρουάριο με βιβλία.

Καλό μήνα, φίλες και φίλοι!

Το «Πολιτιστικό Καρουζέλ» αφιερώνει τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου του 2018 στο βιβλίο και προτείνει 4 ωραίες,διαφορετικές μεταξύ τους όμως όλες δωρεάν εκδηλώσεις σχετικές με αυτό.

1.Με κεντρικό του σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου» το 22ο Παζάρι Βιβλίου της Αθήνας υποδέχεται κάθε μέρα από το πρωί ως τις 9 μμ το βιβλιόφιλο κοινό με χιλιάδες βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές και ελεύθερη είσοδο μέχρι και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

2.Παρασκευή 2/2 στις 7.30 μμ στο βιβλιοπωλείο «Εν Πλω» στο κέντρο της Αθήνας παρουσιάζονται οι δυο πολύ ενδιαφέρουσες νουβέλες του Μιχάλη Μακρόπουλου,»Το Δέντρο του Ιούδα» και «Τσότσηγι α & Ω΄μ».

3. Την Δευτέρα 5 /2, στις 7.00 μ.μ. στο Polis Art Café οι εκδόσεις ΚΨΜ παρουσιάζουν το βιβλίο του Ντιέγκο Φουζάρο «Και πάλι ο Μαρξ».
Θα μιλήσει ο συγγραφέας του βιβλίου Diego Fusaro,καθηγητής φιλοσοφίας της ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Μιλάνου ο οποίος θα αναλύσει γιατί θεωροέι ότι 200 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου γερμανού στοχαστή η επικαιρότητά του παραμένει αμείωτη και στον 21ο αιώνα

4.Την Τρίτη 6 /2 στις 7:30 στο Μουσείο Μπενάκη, Κουμπάρη 1, παρουσιάζεται το βιβλίο «Θεμελίωση της Μεταφυσικής των Ηθών» του Ιμμάνουελ Κάντ.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Γιώργος Ξηροπαΐδης, Καθηγητής Ιστορίας Φιλοσοφικών και Αισθητικών Ιδεών, Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών
Αντώνης Χατζημωυσής, Αν. Καθηγητής Σύγχρονης Φιλοσοφίας, Πανεπιστήµιο Αθηνών
Κώστας Ανδρουλιδάκης, Καθηγητής Φιλοσοφίας, Πανεπιστήµιο Κρήτης

Αφεθείτε στη μαγεία ενός καλού βιβλίου και μη διστάσετε να γνωρίσετε τον άνθρωπο πίσω από αυτό,τον συγγραφέα,τον μεταφραστή,τον επιμελητή.Μόνο κερδισμένοι/ες θα βγείτε!

Να περνάτε καλά και να θυμάστε:η Τέχνη και η Φύση ενώνουν τους ανθρώπους!

Βιβή Γεωργαντοπούλου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: