Μαρτίνς: «Θα κάνουμε μεταγραφή μόνο αν μας ανεβάσει επίπεδο»

«Θα έρθει κάποιος μόνο εάν ανεβάσει το επίπεδο. Είναι πολύ συγκεκριμένα αυτά που ζητάμε» απάντησε ο Πέδρο Μαρτίνς, όταν ρωτήθηκε για το χειμερινό μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού, μετά την αναμέτρηση της Δευτέρας (3/12) με τον Παναιτωλικό (νίκη 2-1).

Παράλληλα, ο Πορτογάλος εξήγησε γιατί έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής ο Γιάγια Τουρέ.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς:

-Για το ματς που ξεκίνησε καλά και εξελίχθηκε σε… θρίλερ: «Είναι αλήθεια πως στο α’ μέρος δείξαμε ανωτερότητα και δίκαια προηγούμασταν. Στο ημίχρονο είπαμε να συνεχίσουμε αλλά χαλαρώσαμε μετά το 70′. Με μία φάση μας έβαλε γκολ αλλά δεν είχε άλλη στιγμή. Παρότι φανήκαμε κουρασμένοι και δεν είχαμε τόση ενέργεια και έπρεπε να συνεχίσουμε το ίδιο και να βάλουμε και άλλα γκολ».

-Για τις 20 τελικές (15 στην εστία) και τα μόλις 2 γκολ: «Όχι δεν αντικατοπρτίζει το σκορ. Περιμέναμε στο β’ μέρος να πάμε πιο καλά. Η κάρτα του Σισέ ήταν κάρτα έλλειψης συγκέντρωσης. Στο 2ο ημίχρονο και ειδικά από την στιγμή που ο αντίπαλος ήταν με 10 παίκτες περιμέναμε να κατεβαίνουμε πιο εύκολα και όπως το κάναμε στο πρώτο μέρος».

-Για τις αλλαγές του Παναιτωλικού και τον Καμαρά και το κατά πόσον μπορεί να επηρέασαν: «Φυσικά και ξεχωρίζω παίκτες όπως τον Κυριακίδη και τον Γουίλιαν. Ο Κυριακίδης ήταν εντυπωσιακός. Ο Άργκους επίσης. Υπάρχει και η αναγνώριση στον Καμαρά και περιμέναμε να ξεκινήσει βασικός. Το γκολ του ήταν ατομική ενέργεια. Είναι μία πολύ καλή ομάδα που παίζει ανοιχτά και επιθετικά και αυτό τις δίνει ακόμα περισσότερους πόντους».

-Για το ότι ο Ολυμπιακός παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά δεν καταφέρνει να σκοράρει εύκολα: «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κάνουμε ήδη. Δουλεύουμε πολύ τα πάντα για τις τελικές μας προσπάθειες. Δουλεύουμε πάρα πολύ και τα πάντα. Πολλές φορές κάνουμε σε όλο το πρόγραμμα. Είναι και δική μου ευθύνη αλλά δεν έχω μαγικό ραβδάκι. Θα ανησυχούσα εάν δεν είχαμε δημιουργία φάσεων. Από την στιγμή που υπάρχει αυτό θα δουλέψουμε».

-Για το θέμα της απόκτησης φορ και για την υπόθεση Τουρέ: «Ο Τουρέ παίζει σε θέση με μεγάλο ανταγωνισμό και που υπάρχουν πολλοί παίκτες. Ήρθε μην έχοντας καλή φυσική κατάσταση και έπρεπε και πρέπει να δουλέψει. Πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ για να κερδίσει και να περιμένει την σειρά του για να μπει αποστολή. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε διαδικασία για επιθετικό. Πρέπει να λυθούν και άλλα θέματα όπως τους νεαρούς Έλληνες, όπως τους Ανδρούτσο, Νικολάου και Βρουσάι. Θα το δούμε. Θα έρθει κάποιος μόνο εάν ανεβάσει το επίπεδο. Είναι πολύ συγκεκριμένα αυτά που ζητάμε».

 

http://in.gr