Νέες τιμές για την Skoda Octavia

 

Πλην των δεδομένων βελτιώσεων που έφερε μαζί της η νέα, τέταρτη κατά σειρά γενιά της η οποία είναι πιο ποιοτική, πιο ευρύχωρη, πιο ασφαλής και πιο διασυνδεδεμένη, η Skoda Octavia είναι πλέον και πιο προσιτή.

Αναλυτικότερα, μετά τις μειώσεις στο τέλος ταξινόμησης που προέκυψαν ως απόρροια του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, η αρχική τιμή της Octavia οριοθετείται πια σε 19.500 ευρώ για την έκδοση Grand Coupe και σε 20.500 ευρώ για την έκδοση Sportswagon. Η τιμή και στις δύο περιπτώσεις αφορά στην έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης 1.0 TSI 110 ίππων, στην έκδοση εξοπλισμού ΑΜΒΙΤΙΟΝ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με φόντο την νέα εξέλιξη, οι μειώσεις στις τιμές της νέας Octavia ξεκινούν από τα 100 ευρώ και φτάνουν σε ορισμένες περιπτώσεις έως και τα 1.800 ευρώ (AMBITION 2.0 TDI 150 PS DSG7- Sportswagon) ενώ σε ό,τι αφορά τις αρχικές τιμές, το τίμημα για αμφότερες τις βασικές εκδόσεις είναι μειωμένο κατά 400 ευρώ.

Με βάση τη νέα τιμολογιακή πολιτική, εκτός από τα 19.500 ευρώ για τις εκδόσεις βενζίνης, εφαλτήριο για τις εκδόσεις diesel αποτελούν πλέον τα 21.900 ευρώ ενώ σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό, υπενθυμίζεται ότι η νέα Octavia διαθέτει από την βασική έκδοση με την ονομασία Active ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, LED φωτιστικά σώματα, 7 αερόσακους, δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, οθόνη αφής 8,25 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης καθώς και τα συστήματα υποβοήθησης.ασφάλειας Front Assist και Lane Assist.

Το επόμενο εξοπλιστικό επίπεδο Ambition περιλαμβάνει επιπλέον των παραπάνω, cruise control με περιοριστή ταχύτητας, πολυλειτουργικό δερμάτινο τιμόνι, οθόνη infotainment 8,25 ιντσών, αισθητήρα βροχής, αυτόματα φωτιστικά σώματα, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες στάθμευσης και καμερα οπισθοπορείας.

Όσοι επιλέξουν το κορυφαίο Style επίπεδο εξοπλισμού θα έχουν επίσης στη διάθεσή τους ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, επιλογέα προγραμμάτων οδήγησης, προβολείς ομίχλης και αυτόματα φωτιστικά σώματα που συνεργάζονται με κάμερα, ψηφιακό πίνακα οργάνων και infotainment με οθόνη 10,0 ιντσών και σύστημα πλοήγησης.

Σημειώνεται ότι στην χώρα μας η Octavia είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις κινητήρα, δύο βενζίνης 1,0 και 1,5 λίτρου καθώς και μία diesel 2,0 λίτρων.

Αναλυτικά οι νέες τιμές της Octavia έχουν ως εξής: 

Να σημειωθεί ότι το μοντέλο είναι διαθέσιμο και για online αγορά, στο mycarnow.kosmocar.gr/skoda

 

in.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: