«Σιγά μη φοβηθώ»: Οι εκδηλώσεις μνήμης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Έξι χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την ημέρα της στυγερής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά, στο Κερατσίνι, κι ενώ η δίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης συνεχίζεται με γοργούς πλέον ρυθμούς.

Με ανακοίνωση της η οικογένεια του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμμετοχή στο 3ημερο αντιφασιστικό φεστιβάλ και απευθύνει κάλεσμα για τη συναυλία μνήμης «Σιγά μη φοβηθώ» σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 19:30 στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας (Γρ. Λαμπράκη και Σφαγείων) με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών και ελεύθερη είσοδο. Συμμετέχουν: Αλλος κόσμος, Ματούλα Ζαμάνη, Nightstalker, No Hard Feelings, Social Waste, The Titz, Dj Moya.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ αναλυτικές οδηγίες για την πρόσβαση στο χώρο θα βρείτε στο event στο facebook.

Αντιφασιστική πορεία

Οι εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου θα κορυφωθούν αύριο, Τετάρτη, στην αντιφασιστική πορεία που θα ξεκινήσει από το μνημείο του στο Κερατσίνι με προορισμό τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

Μια πορεία που στηρίζουν οι γονείς του Παύλου και τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει τη δυναμική της με τη μαζική συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων αποφασισμένων να μην παραδοθούν οι γειτονιές στο σκοτάδι.

 

http://in.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: