Παγκόσμια μέρα βιβλίου

Μύρισε καλοκαιράκι πια !!! και οι πρώτες ζέστες  έδωσαν λαβή στη σκέψη να πετάξει ….σε παραλίες …βεράντες ….δίπλα στη θάλασσα …θα ξαναθυμηθούμε την αγαπημένη παρέα το βιβλίο  ! Σήμερα λοιπόν 23-4 παγκόσμια μέρα βιβλίου και η πρόταση μας είναι King Stephen

Σύνοψη του βιβλίου “Τέλος βάρδιας”

Ο Μπρέιντι επιστρέφει. Το ίδιο και ο Χότζες!

O Μπρέιντι Χάρτσφιλντ, ο περιβόητος «Δολοφόνος με τη Μερσέντες», βρίσκεται τα τελευταία πέντε χρόνια καθηλωμένος σε κωματώδη κατάσταση στο δωμάτιο 217 της Κλινικής Εγκεφαλικών Βλαβών Λέικς Ρίτζιον και, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν έχει καμία πιθανότητα ανάρρωσης.

Ο Μπιλ Χότζες με τη συνεργάτιδά του Χόλι Γκίμπνι αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν το μυστήριο μιας σειράς δολοφονιών που –παραδόξως– μοιάζουν όλες να συνδέονται με τον κύριο Μερσέντες.
Όμως, αυτό είναι αδύνατον…

Σύντομα αποδεικνύεται ότι κάτι διαβολικό έχει ξυπνήσει στο δωμάτιο 217. Ο Μπρέιντι Χάρτσφιλντ διαθέτει νέες ικανότητες που μπορούν να σκορπίσουν τον θάνατο, και σχεδιάζει να εκδικηθεί, όχι μόνο τον Χότζες και τους φίλους του, αλλά μια ολόκληρη πόλη. Και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει…

Το Τέλος Βάρδιας είναι το εντυπωσιακό –και πολυαναμενόμενο– φινάλε της τριλογίας (Ο κύριος Μερσέντες και Ό,τι βρεις, δικό σου) με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Χότζες!

 

Ο Μπρέιντι επιστρέφει. Το ίδιο και ο Χότζες!

Συγγραφέας: King Stephen

Εκδότης: Κλειδάριθμος

 

 

Βιλλιώτη Φωτεινή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: