Τα λόγια τα ωραία και με γάλα χύνουν την δήθεν γεμάτη Καρδάρα .

Τώρα θα μου πείτε τι τίτλος ατσούμπαλος είναι αυτός ..

Τι σχέση έχουν τα λόγια με γάλα ε;

Ότι σχέση έχουν ότι λένε οι Πολιτικοί με την άγνωστη πραγματικότητα γι αυτούς που ζούμε εμείς .

Και μιλάω γι σχεδόν όλους τους πολιτικούς που μας έχουν κυβερνήσει μέχρι τώρα και αυτούς που θέλουν να ξανακυβερνήσουν μελλοντικά .

Εμένα τον Πινόκιο μ έχετε κουράσει και τελικά η δική μου μύτη είναι πολύ μικρή μπροστά στην δική σας όσα ψέματα και εάν έχω πεί εγώ εάν  έχω πεί βέβαια .

 

Παίρνω  το πρώτο Video  που καταγράφει την άγνοια του προσδόκιμου της ζωής αλλά και την οικογενειακή κατάσταση σ όσους αναφέρεται .

Ειδικά δείτε μετά το 2.13 της χρονικής διάρκειας του video.

Τ ερώτημα είναι απλό ( άντε και πέθαναν οι συνταξιούχοι λόγο γήρατος ) αυτοί που μένουν δηλαδή οι σύζυγοι  δεν θα πάρουν ότι τους αναλογεί σε συνέχεια;

Εκτός εάν τις καίμε μαζί με τους Θανόντες .. Όπως γινόταν παλιά σε κάποιες Χώρες .

Πάμε στο 2 video ..

 

Παρακολούθησα την ομιλία του ανωτέρου Υπουργού ο οποίος ομιλεί τις ξένες γλώσσες πάρα πολύ καλά αλλά την Ελληνική γλώσσα την παίρνει και την σηκώνει .

Άλλωστε  δεν καταλαβαίνει ούτε κατάλαβε μέχρι σήμερα την Ελληνική Πραγματικότητα .

Μιλά για τον μελλοντικό θάνατο των  μεγάλων σ ηλικία Ελλήνων και δεν ξέρει τι του γίνεται για όσους έχουν πεθάνει υπέρ των μνημονίων .

Τώρα μπορείτε να καταλάβετε και για την καρδάρα που αντί για γάλα έχει ψυχές και τ αίμα αθώων Ελλήνων λόγο των πράξεων Πολιτικών λόγων και έργων.

Εγώ Ο Πινόκιο επειδή είμαι από ξύλο δεν πρόκειται ούτε να γεράσω ούτε να πεθάνω για σώσετε την Ελλάδα και όχι τους Έλληνες .

 

Με σεβασμό στην πραγματικότητα και αποστροφή στην Ουτοπία .

Ο Πινόκιο σας 

Α.Χ

https://www.dailytvradio.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: