Τι Ευρώπη .. και Ευρωπαϊκά Σύνορα .

Φτάσαμε να τελειώνει και ο Σεπτέμβριος του 2019 και μού τελείωσαν αυτές οι καραμέλες που μου δίνετε τόσα χρόνια για να μη μιλάω για τις αηδίες και τα φούμαρα που μου πουλάτε για μεταξωτές κορδέλες για την Ευρώπη και τα σύνορα της Ευρώπης και τον ρόλο της Ελλάδας .

Ο μόνος ρόλος που έχετε αφήσει την Ελλάδα να παίξει τόσα χρόνια είναι να αποφασίζεται εσείς μόνο για το πώς θα μας πνίξετε οικονομικά για δήθεν χρέη με μνημόνια και θεσμούς και άλλα κουραφέξαλα .

Για ότι γίνεται εις βάρος της Πατρίδος μου το παίζετε << Μούγγα στην Στρούγκα >>

Το μόνο σας μέλημα είναι να μας ποδηγετείτε και τίποτα περισσότερο .

Όσο για τα σύνορα δεν κατάλαβα ακόμη αφού αφήνετε τον Τούρκο να κάνει να λέει και να απειλεί .

Τελικά ποιος ο λόγος σας και ο ρόλος σας για να καταλάβω .

Έχετε κάνει την χώρα μου αποθήκη ψυχών και παράνομων μεταναστών για να κρατάτε τις χώρες σας και την δική σας Ευρώπη καθαρή .

Άσε που από τους δικούς σας πολέμους έχετε στείλει στον άλλο κόσμο χρόνια τώρα εκατομμύρια κόσμο και έχετε δημιουργήσει κοινωνικές αντιξοότητες .

Φτάνει ρε παλληκάρια της Κουλτούρας της κλεψιάς και της ανωμαλίας που έχετε αυτοανακηρυχθεί σε προστάτες και καθοδηγητές του κόσμου .

Όσο για τους εδώ προύχοντες ανεξαρτήτου κόμματος και χρώματος αποφασίστε να νιώσετε Πρώτα Έλληνες και μετά συνοριοφύλακες της δήθεν Ευρώπης γιατί οι καραμέλες σας το είπα από την αρχή τελείωσαν .. άσε που ανεβάζουν το ζάχαρο και πλέον η γενιά μου και καταλαβαίνει αλλά και την πειράζει το Ζάχαρο .

Άντε λοιπόν και οι μεν και οι δε αποφασίστε ότι τελειώνουν τα ψεύτικα ψωμιά σας και δεν αντέχουμε άλλο .

Σημείωση :  Ούτε Εθνικιστής είμαι ούτε ρατσιστής πολύ δε περισσότερο εάν τα έχετε ξεχάσει είμαι πραγματικός Έλληνας .

Μ  Εκτίμηση και σεβασμό στην Ιστορία της Πατρίδας μου

Α.Χ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: