Τις σκέψεις μου για τις Δημοτικές Εκλογές αποκαλύπτω!!

Με γραπτή μου δήλωση επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες του  elolathis.gr  είναι αληθείς, σύμφωνα με τις οποίες μου προτάθηκε να είμαι υποψήφιος. Ωστόσο, ξεκαθάρισα πως  δε θα ασχοληθώ με τις Δημοτικές Εκλογές.

«Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές  έχω μεγάλη ανάγκη να ζήσω μια πιο κανονική ζωή με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Ο πειρασμός να ευνοήσεις κάποιους είναι μεγάλος, κανείς δεν πρέπει να έχει τέτοια πρόκληση στην καθημερινότητά του.» Αλλά  ούτε να καταλάβω κάποιο δημόσιο αξίωμα. Δεν θα γίνω χαλίφης στη θέση κανενός.

Αλλά θα στηρίξω κάθε πρωτοβουλία σε όφελος της Πόλης, τι νομίζεται δηλαδής ότι δεν θα στηρίξω;;

Πρόθεσή μου ήταν και είναι να πέσουν η τόνοι και να μιλήσουμε επιτέλους πολιτικά. Και τούτο, ξεπερνώντας τη διχαστική λογική που καταστρέφει τη χώρα και χωρίς να αγνοούμε μια πραγματικότητα που αλλάζει κάθε μέρα. Λυπάμαι που κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Όλα τα άλλα είναι δίκες προθέσεων».

Καθώς δεν έχουν σταματήσει τα μηνύματα από συνδημότες που σχολιάζουν την “υποψηφιότητά” μου στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας (!!!!) στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, θεωρώ απαραίτητη και την επιπρόσθετη διευκρίνιση πως η σχετική ανάρτηση της “Αναγγελίας” ήταν στο πλαίσιο των αναρτήσεων με την ευκαιρία της ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΣ, κάτι που φυσικά είναι εμφανές από την αναγραφή της ώρας στο post και γενικότερα δεν κατεβαίνω ως υποψήφιος με κανενα συνδυασμό Κοινοτικό, Δημοτικό η Περιφερειακό.

Ανεξάρτητα με αυτό το γεγονός, ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας

Ενας απλός πολίτης μη υποψήφιος!!

Μετά από αυτήν την δήλωση μου η μάνα μου έπαθε πολιτισμικό σοκ, να σε πάμε σε έναν παππά μου λέει σε έναν διάκο, κάτι της να σε διαβάσει, σε έναν γιατρό να σε εξετάσει, όχου όχου έλεγε και σταυροκοπιόταν, τα χάνουμε το παιδί μας κυρα Μαρίκα μας, φώναζε στην γειτόνισσα.

Με αυτά και αυτά ήρθαν στο σπίτι παπάδες, οι ΔΙΑΣ, οι γιατροί, ένας χαμός … έτοιμοι να με μαζέψουν, οι τύποι με τον ζουρλομανδύα σε απόγνωση , έπρεπε να τους πω ότι δεν είμαι τρελός για να με πάρουν… και ξανα μανα ρωτούσαν είσαι τρελός;;; Ναι τους έλεγα τρελός είμαι , υποψήφιος δεν είμαι …… το φυσούσαν και δε κρύωνε …. Λιβάνια αγιασμοί και πίτσες είχε γεμίσει το σπίτι… Την λύση έδωσε ο εισαγγελέας… με γραπτή μου δήλωση ότι τα έχω χαμένα και δεν είμαι και υποψήφιος με άφησε στην μοίρα μου…..

 

Αστέριος Σαλτζίδης

 

https://www.dailytvradio.gr

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: