Τραμ.. μπάλες , και τα κεφάλια μέσα.

uncle_sam_wants_you_dead-320x200

Έκλεισε εχθές ένας κύκλος παγκόσμιας εθελοτυφλούσης  κατάστασης .

Οι Αμερικάνοι ψήφισαν  και ανέδειξαν 45ο  Πρόεδρο τον Τράμπ  .

Έστειλαν  στο χρονοντούλαπο  αυτούς που θεώρησαν υπεύθυνους  για την κατάντια της χώρας τους και επέλεξαν ένα άλλο χαραχτήρα και προσωπικότητα για Πλανητάρχη .

Εχθές πόνεσαν τα μάτια μου να ακούω και να βλέπω αναλύσεις  από τα Μ.Μ.Ε που έκαναν μέχρι και ανάλυση στο τι χρώμα εσώρουχα φοράει ο Νέος Πλανητάρχης  ,για τις γυναίκες του τις πριν και την νυν .

Μάθαμε και το σημαντικότερο από που  κρατάει η σκούφια του και ωωω!! , μα τους Δαίμονες από Γερμανική ρίζα κατάγεται .

Έτσι μου λύθηκε και η απορία από κάποια Πρωτοσέλιδα που παρακολουθώ  για το ξανθό Γένος κ.λ.π .

Άρα δεν είναι μόνο ο Πούτιν  αλλά και ο 45ος  πλανητάρχης  ξανθό Γένος .

Τώρα ηρέμησα αδερφέ μου .. ηρέμησα σας λέω .

Ατέλειωτες  ώρες λοιπόν αναλύσεων επί αναλύσεων  για τον Κόσμο ,για την Ευρώπη και όλα τα άλλα που ειπώθηκαν με περίσσια  προσοχή .

Κανένας μα κανένας όμως δεν ανέφερε κάτι που είναι σημαντικότερο των σημαντικότερων  που αναφέρθηκαν.

Δεν είμαι κανενός Πλανητάρχη υποστηρικτής και δεν θα γινόμουν ποτέ γιατί η Πατρίδα μου είναι αυτή η τόσο ταλαιπωρημένη Ελλάδα από ξένους και ντόπιους κατακτητές στο όνομα της Δημοκρατίας πάντα .

Κρατήστε ένα από τα λίγα καλά που είχε πει στην Εκστρατεία του ο 45ος  νυν πλέον Πλανητάρχης   < Θέλω την Χώρα μου πίσω στα χέρια των Αμερικάνων>.

Το ίδιο δεν φωνάζουν και σ άλλα Κράτη ,η απλά δεν τ ακούμε εδώ ..

Και για να κλείσω αυτές τις γραμμές σας παραθέτω και την δήλωση της κας Μέρκελ και τα αφήνω στην κρίση σας .

Αυστηρό και ξεκάθαρο μήνυμα Μέρκελ προς Τραμπ.

 

willie-and-his-papa-us-political-cartoon-1900-06-09-132-320x200

Βερολίνο, Γερμανία

«Στενή συνεργασία» βασισμένη στις κοινές δημοκρατικές αξίες πρότεινε στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ.

«Η Γερμανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες συνδέονται με αξίες, τη δημοκρατία, την ελευθερία, τον σεβασμό του νόμου, της αξιοπρέπειας του ανθρώπου ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματός του, τη θρησκεία του, το φύλο του, τον σεξουαλικό προσανατολισμό του ή τις πολιτικές πεποιθήσεις του. Είναι στη βάση αυτών των αξιών που προτείνω μια στενή συνεργασία με τον επόμενο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ» δήλωσε η καγκελάριος στο Βερολίνο.

Η Μέρκελ τόνισε επίσης πως οι ΗΠΑ «είναι παλιά και έντιμη Δημοκρατία» και ότι η προεκλογική εκστρατεία είχε «ορισμένες πολύ σκληρές συγκρούσεις».

Υπογράμμισε, τέλος, ότι για το Βερολίνο η συνεργασία με τις ΗΠΑ «είναι και παραμένει κεντρικό σημείο της εξωτερικής μας πολιτικής».

 

Τα ανωτέρω  δήλωσε η Μαντάμ Μέρκελ .

Όλα τα ανωτέρω σας τα παραθέτω και εσείς αποφασίστε , Θέλετε την Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων , η στα χέρια Κατακτητών .

Κανένας Πλανητάρχης δεν θα μας σώσει εάν εμείς δεν αποφασίσουμε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και μόνο σ αυτούς .

Καταλάβατε ;

 

Αρζόγλου Χάρης .

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: